Hvorfor skal du have rullegardiner efter mål?

Her er grundende til at vælge et rullegardin efter mål.

Du kan måske nemt finde et rullegardin, produceret efter industriens standardiserede mål, som passer bare nogenlunde til dit vindue. Ofte i en farve eller med et mønster, som du ikke nødvendigvis elsker, men nok kan lære at leve med.

Det er selvfølgelig fint nok, hvis du kun skal bruge rullegardinet i en periode, fx mens du bor til leje, og hvis der er tale om et gardin til et rum, hvor du ikke har behov for ordentlig afskærmning fra sollys og nysgerrige blikke.

rullegardiner til mørklægningsolgardinersolafskærmning
mørklægnings gardinerlift og foldegardinersolscreens

Men ønsker du ”hovsa-løsninger” og ”de-passer-da-næsten”-gardiner i dit eget hjem, hvor du har brugt energi og ressourcer på at indrette dig med stil?

Forskellige rum – forskellige behov

Hvis du ønsker, at dine rullegardiner skal passe perfekt til dine vinduer, din indretning og ikke mindst dine behov. Så er rullegardiner efter mål den ideelle løsning for dig.

Hos Gardinstudiet ved vi, at du ikke nødvendigvis har behov for samme grad af afskærmning i alle dine rum. Måske skal dit soveværelse kunne mørklægges helt, mens rullegardinet i køkkenet blot skal skærme lidt for solen. Derfor hjælper og rådgiver vi dig, så du får rullegardiner, der er ens i farve og udtryk og som opfylder dine forskellige afskærmningsbehov.

Du slipper for, at have rullegardiner i flere forskellige former og farver hængende rundt omkring i dit hus, men får i stedet gardiner der harmonerer med hele din bolig.

Gratis og uforpligtende opmåling i en radius på 100 km fra Århus

Hos Gardinstudiet.dk får du en nøjagtig – og gratisopmåling af dine vinduer, så du får rullegardiner, der passer perfekt. Vi kører hjem til dig og tager alle de nødvendige mål, viser dig vores store udvalg af stofprøver, så du kan træffe det rette valg i dit eget hjem. Det er jo trods alt der, dine nye rullegardiner skal hænge.

Spar op til 30% på dine nye rullegardiner efter mål

Kontakt os og bestil en gratis og uforpligtende opmåling af dine vinduer, så hopper vi i gardinbussen og kommer hjem til dig. Ønsker du derefter at bestille dine nye rullegardiner efter mål hos os. Tilbyder vi op til 30% i rabat.

Rullegardiner efter mål og indretning

Vi har et bredt udvalg af praktiske og stilfulde plisségardiner og rullegardiner på mål, der bare venter på at blive opdaget af dig. Vores sortiment er blevet sammensat for at tilbyde dig de mest populære stilarter.

Vælg mellem mørklægningsgardiner, for at hjælpe dig med en god nats søvn, eller et glidende plisségardin, der filtrerer dagslyset i dit hjem.