Rullegardiner

Rullegardiner

Rullegardiner er en enkel, men effektiv løsning til dine vinduer, som særligt er blevet populære på baggrund af det minimalistiske design og dertilhørende brugervenlighed. Den rørformede akse i toppen af rullegardinet gør det nemt og enkelt at styre lysindfald ved blot at trække op eller ned. 

Vores kollektion af rullegardiner byder på en bred vifte af tekstiler med diverse farver, mønstre og egenskaber. Vi dækker hele farveskalaen fra lys til mørk og afdæmpet til farverigt. Derudover findes der forskellige tætheder, så du opnår den mængde afskærmning, du ønsker. Mørklægningsvæv er helt lystæt og kan være praktisk i soveværelser eller børneværelser, hvorimod teknisk væv reflekterer solens lys og varme.

Rullegardiner i forskellige farver og vævstyper

Rullegardinet er det ældste solafskærmningsprodukt på markedet, og derfor er der også tale om en sand klassiker. En af de primære fordele er den lette betjening, som fås med forskellige betjeningsformer. Er du mest til kædetræk, finder du et bredt udvalg af forskellige farver, som matcher dit rullegardin og kan placeres i den side, du ønsker. Kædetrækket er den mest populære løsning, men vi tilbyder også levering med fjeder, som betjenes med et let ryk, eller levering med motor, som styres fra kontakt eller fjernbetjening. 

Rullegardiner er kendt for deres rene og moderne udseende. De tilføjer en strømlinet æstetik til ethvert rum og kan integreres problemfrit med forskellige indretningsstile. Med vores brede udvalg af stoftyper, farver og mønstre kan du vælge rullegardiner, der passer til dine personlige præferencer og rummets karakter. 

Derudover tilbyder rullegardiner fleksibilitet med hensyn til lyskontrol og privatlivets fred. Afhængigt af stoftypen kan de være gennemsigtige og lade naturligt lys filtrere eller fuldstændigt mørklægge for at sikre en god nattesøvn. 

Stort udvalg af rullegardiner efter mål

Alt i alt er rullegardiner en praktisk og stilfuld løsning. Deres lette betjening, moderne udseende og alsidighed gør dem til det rette valg for dig, der ønsker en elegant måde at regulere lysindfaldet – hvad end det er i dit hjem eller på kontoret.

Gardinbus

Ring til os 26 37 56 66 for at høre mere eller bestil besøg af Gardinbussen via vores kontaktformular

Send os en gratis og uforpligtende opgaveforespørgsel her eller ring til os på Tlf:

2637 5666 | 2980 9073 | 8672 5240

Kontaktformular