Her kan du få lamelgardiner efter mål, så de passer til dine vinduer og døre i hele huset. Vi har mange års erfaring med hele processen fra idé til ophængning af dine gardiner efter mål.

Det er din garanti for kvalitets lamelgardiner, som passer til dit behov. Vi leverer både gardiner til den private bolig, såvel til virksomheden med brug for det helt rigtige lysindfald.

Vi syer dine lamelgardiner efter dine drømme

lamelgardiner-roed

Hos Gardinstudiet sætter vi en ære i at indfri dine gardindrømme. De helt rigtige gardiner kan nemlig være altafgørende for et perfekt lysindfald, såvel som det sidste ekstra i indretningen, af din bolig eller virksomhed.

Med vores lamelgardiner efter mål, kan du selv være med i designprocessen så du får den bedste oplevelse med at købe dine gardiner.

Vi kan producere lamelgardiner på mål, i et væld af variationer, blandt andet med muligheden for mørklægning. Kort sagt kan gardinstudiet altså hjælpe dig med at få syet dine drømmegardiner, efter dit individuelle behov.

 

Gratis opmåling og rådgivning

lamelgardiner-1

Fordi vi sætter en stor ære i at indfri dine gardindrømme er det altafgørende, at vi yder den helt rigtige rådgivning til dig. Har du brug for rådgivning til køb af dine nye lamelgardiner på mål, kan du kvit og frit sende os en forespørgsel med din opgave, allerede i dag.

Vi sørger for en gratis opmåling og kommer forbi med vores gardinbus, fyldt med inspiration til dig. Vi har mange års erfaring med design af gardiner efter individuelle mål og behov, så du kan være sikker på at få den bedste mulighed for at få indfriet dine gardindrømme.

Mere end lamelgardiner efter mål

lamelgardiner efter mål

Udover at kunne producere lamelgardiner efter mål, er vi også eksperter i andre typer af gardiner efter mål.

Du kan blandt andet få færdigsyede panelgardiner, mørklægningsgardiner, rullegardiner og ligeledes markiser. Selvfølgelig efter dine mål og behov, hvor du også får mulighed for at være med i designprocessen.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for et tilbud på nye gardiner efter mål. 26 37 56 66

Med lamelgardiner bestemmer du selv, hvor meget lys du vil lukke ind i din stue. Du drejer blot på lamellerne og vælger det lysindfald, som passer dig bedst.

Lamelgardiner egner sig godt til store vinduer, som især findes i mange nybyggede huse og lejligheder. Et lamelgardin er et oplagt valg til rummet, hvis du gerne vil skabe et look med et elegant touch.

Lamellernes store, vertikale linjer giver nemlig balance og ro til din stue, dit køkken eller et hvilket som helst andet rum.