Lamelgardiner

Lamelgardiner

Lamelgardiner er en moderne og optimal gardinløsning, som giver dig mulighed for at styre lysindfaldet – blot ved at dreje lamellerne. Det elegante gardin er blevet populært på grund af det funktionelle design og de gode tilpasningsmuligheder. 

Fremstillet i et væld af forskellige farver, mønstre, strukturer og bredder, tilbyder lamelgardiner en alsidighed samt en række tilpasningsmuligheder. Dét i kombination giver dig mulighed for at skabe et vindueslook, der passer perfekt til din indretningsstil.

Styr graden af lysindfald med lamelgardiner

Lamelgardiner imponerer med deres evne til at give brugeren fuld kontrol over lysindfaldet. De lodrette lameller kan drejes for at regulere mængden af indkommende lys, hvilket gør dem ideelle på alle tider af døgnet. Denne justerbarhed giver ligeledes mulighed for at opretholde privatlivet uden at ofre naturligt lys. 

Når du vælger en gardinløsning fra Gardinstudiet, besøger vi gerne dit hjem med stofprøver og måleudstyr, så vi kan finde den rette løsning for dig. Vi tilbyder bredderne 65 mm, 89 mm og 127 mm og muligheden for at installere lamelgardiner i vinduespartier med skrå overkarm eller buede vinduer. 

Lamelgardiner efter mål til ethvert behov

Vi anbefaler ofte lamelgardiner til rum med høje vinduespartier. Her kommer de lodrette linjer til sin ret ved et roligt og elegant udtryk. Lameller udgør et smart alternativ til andre gardiner, da du – med muligheden for at rotere dem 180℃ – både kan få minimal afskærmning, men også fuld mørklægning i én og samme løsning. 

Samlet set er lamelgardiner en smart løsning for dig, der søger den bedste mulighed for selv at bestemme lysindfaldet. Uanset om det er til stuen, soveværelset eller hele boligen, tilbyder Gardinstudiet en elegant løsning, der opfylder dine behov.

Gardinbus

Ring til os 26 37 56 66 for at høre mere eller bestil besøg af Gardinbussen via vores kontaktformular

Send os en gratis og uforpligtende opgaveforespørgsel her eller ring til os på Tlf:

2637 5666 | 2980 9073 | 8672 5240

Kontaktformular