Nej tak til standardgardiner

Plissegardiner er smarte og enkle, og så er de den helt rigtige løsning for dig, der ønsker diskret og stilfuld afskærmning af dine vinduer. Netop derfor er plissegardiner blevet en meget populær løsning, som kan købes i standardmål i mange tekstil- og boligforretninger.

Men et af problemerne med industriens standardmål er netop at de er ”standard”. Og standard er desværre lidt for ofte lig med gardiner, der enten er for korte, for lange, for brede eller for smalle. Uanset hvilke af disse problemstillinger du løber i, når du køber plissegardiner efter standardmål, så kan du være sikker på én ting: hvis dit plissegardin ikke passer perfekt til dit vindue, så får du ikke den afskærmning du har brug for. Og hvorfor så overhovedet investere i nye gardiner?

Plissegardiner til dit hjem i og omkring Århus

Når du vælger at få lavet dine plissegardiner efter mål hos Gardinstudiet.dk, er du sikker på at få gardiner, der passer perfekt til dine vinduer og giver dig den afskærmning, du har brug for i alle rum. Du har ikke nødvendigvis behov for samme type afskærmning i alle rum. Du har måske brug for at kunne mørklægge dit soveværelse helt, mens du i køkkenet blot vil skærme lidt af for det skarpe sollys.Plissegardiner i århus

Vi hjælper dig med at vælge hvilken type plissegardin, der hjælper dig med at opnå den ønskede effekt. Hos os kan du desuden vælge mellem et kæmpe udvalg af stoffer, farver og mønstre, så du ikke bare får den rette afskærmning, men også det helt rigtige udtryk, der harmoniserer med din indretning og din stil.

Vi opmåler dine vinduer GRATIS

Lyder plissegardiner efter mål som den helt rigtige løsning for dig? Tøv ikke med at ringe til os og bestille en gratis opmåling af dine vinduer. Vi kører hjem til dig med en gardinbus fyldt med stofprøver og måleudstyr, så vi kan finde ud af hvordan dine nye plissegardiner skal se ud.

Få op til 30% i rabat

Hvis du bestiller dine nye plissegardiner hos os i forbindelse med en gratis opmåling af dine vinduer, så giver vi dig helt op til 30% i rabat! Kontakt os her og få et gratis besøg af vores gardinbus, inkl. opmåling.

Plissegardiner efter mål til præcis dine vinduer og indretning