Nej tak til standard plissegardiner

Plissegardiner på mål er smarte og enkle, og de er den helt rigtige løsning for dig, der ønsker diskret og stilfuld afskærmning af dine vinduer. Netop derfor er plissegardiner blevet en meget populær løsning, som kan købes i standardmål i mange tekstil- og boligforretninger.

Men et af problemerne med industriens standardmål er netop at de er ”standard”. Og standard er desværre lidt for ofte lig med gardiner, der enten er for korte, for lange, for brede eller for smalle.

rullegardiner til mørklægningsolgardinersolafskærmning
mørklægnings gardinerlift og foldegardinersolscreens

Uanset hvilke af disse problemstillinger du løber i, når du køber plissegardiner efter standardmål. Så kan du være sikker på én ting. Når dit plissegardin ikke passer perfekt til dit vindue, så får du ikke den afskærmning du har brug for. Og hvorfor så overhovedet investere i nye gardiner?

Plissegardiner på mål til dit hjem i og omkring Århus

Plissegardiner i århus

Når du vælger at få lavet dine plissegardiner efter mål hos Gardinstudiet.dk, er du sikker på at få gardiner, der passer perfekt til dine vinduer og giver dig den afskærmning, du har brug for i alle rum. Du har ikke nødvendigvis behov for samme type afskærmning i alle rum. Du har måske brug for at kunne mørklægge dit soveværelse helt, mens du i køkkenet blot vil skærme lidt af for det skarpe sollys.

Vi hjælper dig med at vælge hvilken type plissegardin, der hjælper dig med at opnå den ønskede effekt. Hos os kan du desuden vælge mellem et kæmpe udvalg af stoffer, farver og mønstre. Så får du ikke bare den rette afskærmning, men også det helt rigtige udtryk. Der harmoniserer med din indretning og din stil.

Vi opmåler dine vinduer GRATIS

Lyder plissegardiner efter mål som den helt rigtige løsning for dig? Tøv ikke med at ringe til os på 2637 5666 og bestille en gratis opmåling af dine vinduer. Vi kører hjem til dig med en gardinbus fyldt med stofprøver og måleudstyr. Så kan vi sammen finde ud af, hvordan dine nye plissegardiner skal se ud.

Få op til 30% i rabat ved plissegardiner på mål

Hvis du bestiller dine nye plissegardiner på mål hos os i forbindelse med en gratis opmåling af dine vinduer. Så giver vi dig helt op til 30% i rabat! Kontakt os her og få et gratis besøg af vores gardinbus, inkl. opmåling.

Plissegardiner efter mål til præcis dine vinduer og indretning

Plissegardiner efter mål

Plissegardiner skal laves efter mål til dine vinduer. Køb dine gardiner lavet på opmåling i dit hjem, istedet for standard mål og få større glæde af dem. Plissegardiner er det solafskærmnings produkt der kan laves på flest mulige måder. Gardinet fylder minimalt i vinduet og giver et elegant lys i rummet. 

Plissegardiner er tidens trend til moderne hjem

Plissegardinet passer til alle vinduestyper og laves i mange modeller. Frithængende – up/down enten med betjening på over – underlisten eller når det ønskes med snorbetjening, hvis målet går over max målet på betjeningstypen med betjening på underlisten. Vælg enten de lyse hvide lette stoffer eller med lidt mønstre og struktur. Mørklægning er også muligt som plissegardin. Top og underlister kan vælges i flere farver så de passer til dit nye plissegardin.