Få den idelle løsning med solscreens

Solscreens er den ideelle løsning for dig, der vil kunne skærme af for sollys og leder efter et elegant og smart alternativ til klassiske markiser.

De skiller sig ud fra klassiske markiser, da dugen på solscreens ruller lodret op og ned og kan dække hele vinduet. Dermed opnår du effektiv solbeskyttelse, når du har brug for det.

Screens reducerer også mængden af opvarmning i lokaler, hvor der er skærmet af for sollys med solscreens. Derved undgår du, at rummet bliver overophedet og uudholdeligt at opholde sig i.

Skal vi hjælpe dig med dine Solscreens, kontakt os for et gratis besøg og opmåling.

Solscreens til privat og erhverv

Der er mange måder at bruge solscrens på, da de kan monteres på næsten alle typer vinduer. Det er underordnet, om du ønsker screens på hele facaden af en ny virksomheds- eller boligbygning, eller om du vil give dit hjem et mere morderne udtryk.

Solscreens fås naturligvis i en lang række farver, som du kan kombinere på den måde, du vil, og derfor kan du sætte dit helt personlige præg på dine screens.

En af fordelene ved solscreens er også, at de er nemme at vedligeholde, så du eksempelvis ikke skal bruge unødvendigt meget tid på at støve indendørs persienner af.

Dugens vævning i solscrens gør endvidere, at du har mulighed for at kigge ud på omgivelserne udenfor, selvom dugen er kørt ned, uden at du skal bekymre dig om, at man kan kigge ind på samme måde. Screens fås med duge i forskellige vævninger, så du bestemmer mængden af lysgennemtrængning.

Du kan enten betjene dine solscreens med motor eller snekke, og desuden kan de tilsluttes forskellige slags styringssystemer både med og uden fjernbetjening.