Stofgardiner

Stofgardiner

Stofgardiner er et populært valg, når det kommer til gardinløsninger – og vi forstår godt hvorfor! Stofgardiner er nemlig langt fra kun et praktisk element, der skal skærme for solens stråler. Her har det aldrig været lettere at benytte gardinets tekstil og struktur til at skabe den ønskede stemning i et rum. 

Hos Gardinstudiet fører vi en bred vifte af stofgardiner. Vælg mellem alt fra lette til tunge tekstiler, som efterlader hvert sit færdige resultat. Vi står klar til at vejlede dig i, hvordan du skaber dit eget dekorative udtryk ved hjælp af den rette gardinløsning.

En klassisk løsning med stofgardiner

Leder du efter en klassisk løsning? Så er stofgardiner et godt valg. I dag fungerer gardiner som en måde, hvorpå du kan bløde indretningen op i moderne boliger. I nyere byggerier, som ofte er kendetegnet ved beton, fliser og gipslofter kombineret med en minimalistisk indretning, kommer stofgardiner rigtigt til sin ret. Ikke kun som et dekorativt element, men også med en forbedret akustik. 

Men det er ikke kun selve gardinet, som er med til at skabe en stemning. Valget af gardinskinner eller gardinstænger efterlader dig med endnu flere muligheder. Er du til det diskrete look med gardinskinner, eller ønsker du at få romantik ind i hjemmet med markante gardinstænger og endestykker? 

Se udvalget af stofgardiner med mål

Store vinduespartier er skønt, og gardiner er fantastiske til at indramme og bidrage med farve til området. Uanset om du er på jagt efter tunge mørklægningsgardiner, eller om du søger transparente gardiner, som lader solen titte frem bag stoffet, så har vi noget for dig. 

Skal vi hjælpe dig med en gardinløsning? Hos Gardinstudiet kommer vi gerne på besøg for at give dig kyndig vejledning i stofgardiner til stuen, soveværelset eller hele boligen.

Gardinbus

Ring til os 26 37 56 66 for at høre mere eller bestil besøg af Gardinbussen via vores kontaktformular

Send os en gratis og uforpligtende opgaveforespørgsel her eller ring til os på Tlf:

2637 5666 | 2980 9073 | 8672 5240

Kontaktformular