hyggelige stofgardiner til mørklægning

Hos Gardinstudiet kan vi sy dine stofgardiner efter mål. Vi syer stofgardiner i et væld af materialer, så du kan få de gardiner, som du drømmer om. Vi har mange års erfaring med syning af stofgardiner efter mål og hjælper gerne dig med din opgave. Vi syer gardiner til både private såvel som til erhverv.

Stofgardiner efter mål i og omkring Århus

Der findes mange typer af stofgardiner, i utallige materialer. I samarbejde med dig, finder vi den bedste løsning, som matcher dit behov for solafskærmning i dine rum. Solafskærmningen er nemlig altafgørende for, hvor meget du får brugt dine rum i din bolig.

Vi hjælper dig med at gøre dine gardindrømme til virkelighed og yder kyndig rådgivning igennem hele processen. Dine drømme er nemlig vores drivkraft. Har du en specifik opgave, kan du kontakte os allerede i dag.

Gratis opmåling og tilbud på stofgardiner

stofgardiner

Kontakter du os allerede i dag, sørger vi for en gratis opmåling af din opgave hjemme hos dig. Vi kommer i vores inspirerende gardinbus, hvor du har mulighed for at mærke de forskellige stoffer og materialer, som vi kan sy dine gardiner i.

Hele vejen igennem processen, fra idé til ophængning, står vi klar med kyndig rådgivning. Vores mange års erfaring gør os nemlig til eksperter i produktion af dine stofgardiner efter mål – så du kan indfri dine drømme i samarbejde med os.

Kontakt os allerede i dag, når du har brug for hjælp til at få syet dine nye stofgardiner efter mål.

Vi hjælper med alle typer af gardiner til din indretning

stofgardiner

Vores årelange erfaring gør os ikke blot til eksperter indenfor syning af stofgardiner. Vi kan også sagtens hjælpe dig med syning af lamelgardiner, panelgardiner, mørklægningsgardiner eller din nye markise.

Vi sammensætter den bedste pris til dig, alt efter opgaven. Kontakt os allerede i dag 26 37 56 66 så vi kan indfri dine gardindrømme!